Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Αποκαλύφθηκαν οι λόγοι που δεν προχωράει το Wonder Woman 3


Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline το Wonder Woman 3 δεν θα γίνει λόγω της αποχώρησης της Patty Jenkins. Όπως αναφέρει το σάιτ οι Michael De Luca, Pam Abdy, James Gunn και Peter Safran έδωσαν σημειώσεις στο προσχέδιο σεναρίου της Jenkins και του Geoff Johns καθώς θεωρούσαν πως οι ιστορίες των χαρακτήρων ήταν προβληματικές.

Η δημιουργός υπερασπίστηκε το όραμά της και παρότι της δόθηκε η ευκαιρία να γράψει ένα νέο προσχέδιο σεναρίου, εκείνη έδωσε αρνητική απάντηση. Το στούντιο ελπίζει να ετοιμάσει νέα ταινία για την υπερηρωίδα και το ερώτημα είναι εάν η Gal Gadot θέλει να την κάνει χωρίς την Patty Jenkins. Το Wonder Woman 1984 έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 25 Δεκεμβρίου του 2020 σε κινηματογράφους και στο HBO Max. Το καστ αποτελούν οι Gal Gadot, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Chris Pine, Natasha Rothwell, Ravi Patel, Gabriella Wilde και Robin Wright. Η Patty Jenkins σκηνοθετεί από σενάριο που έχει γράψει μαζί με τους Geoff Johns και Dave Callaham.

Ρόλο παραγωγού έχουν οι Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot και Stephen Jones. Οι Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo και Wesley Coller έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου