Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Το The Dark Tower θα γίνει σειρά από την Intrepid Pictures


Οι Mike Flanagan και Trevor Macy μέσω της Intrepid Pictures υπέγραψαν αποκλειστική συμφωνία με τα Amazon Studios και σε συνέντευξη τους στο Deadline αποκάλυψαν πως έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα της σειράς βιβλίων του Stephen King, The Dark Tower.

Το δίδυμο δήλωσε στο σάιτ ότι θέλουν να ετοιμάσουν τηλεοπτική σειρά που θα έχει τουλάχιστον πέντε σεζόν και θα ακολουθήσουν δυο αυτόνομες ταινίες. Ο Flanagan έχει γράψει το σενάριο του πιλότου. Πριν από μερικά χρόνια το Amazon Prime Video ετοίμαζε τηλεοπτική μεταφορά, με τον Glen Mazzara ως δημιουργό και ειδικό παραγωγό αλλά δεν πήρε παραγγελία πιλότου.

Στις 4 Αυγούστου του 2017 κυκλοφόρησε από την Sony Pictures η κινηματογραφική μεταφορά, η οποία δεν πήρε καλές κριτικές και δεν είχε θετική πορεία στο παγκόσμιο box office. Ο Nikolaj Arcel είχε κάνει τη σκηνοθεσία και είχε γράψει το σενάριο μαζί με τους Akiva Goldsman, Jeff Pinkner και Anders Thomas Jensen. Στο καστ ήταν οι Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor, Claudia Kim, Fran Kranz, Abbey Lee και Jackie Earle Haley.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου