Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Το The Witcher θα έχει και άλλο spinoff


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Redanian Intelligence το Netflix έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη για ακόμα ένα spinoff του The Witcher, το οποίο θα επικεντρώνεται σε μια ομάδα νεαρών Nilfgaardian που είναι γνωστή ως The Rats. Θα κάνει την πρώτη εμφάνιση στην τρίτη σεζόν και αναμένεται να πάρει μέρος και στην τέταρτη.

Η σύνοψη του σόου είναι εξής:
Βασισμένη στα μπεστ σέλερ βιβλία φαντασίας, η σειρά "Ο Γητευτής" αφηγείται μια επική ιστορία για τη μοίρα και την οικογένεια. Ο Γκέραλτ από τη Ρίβια, ένας μοναχικός κυνηγός τεράτων, αγωνίζεται να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο όπου συχνά οι άνθρωποι είναι πιο κακοί από τα θηρία. Κάποια στιγμή, η μοίρα τον φέρνει κοντά σε μια πανίσχυρη μάγισσα και μια νεαρή πριγκίπισσα, και οι τρεις τους αναγκάζονται να μάθουν μαζί να αντιμετωπίζουν την αστάθεια που εγκαθιδρύεται σιγά-σιγά στην Ήπειρο.
Η Lauren Schmidt Hissrich είναι η δημιουργός, ειδικός παραγωγός και showrunner του The Witcher. Οι Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Jodhi May, Bjorn Hlynur Haraldsson, Adam Levy, MyAnna Buring, Mimi Ndiweni, Therica Wilson-Read και Millie Brady έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου