Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

The Continental: Το Prime Video θα κάνει τη διανομή διεθνώς


Το Amazon Prime Video έκλεισε να κάνει τη διανομή διεθνώς (με εξαίρεση το Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή) στην event σειρά τριών επεισοδίων "The Continental", η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2023. Το The Continental θα γίνει διαθέσιμο στην Αμερική μέσω του Peacock.

Οι Colin Woodell, Mel Gibson, Hubert Point-Du Jour, Jessica Allain, Mishel Prada, Nhung Kate, Ben Robson, Peter Greene, Ayomide Adegun, Jeremy Bobb, Katie McGrath, Ray McKinnon, Adam Shapiro, Mark Musashi και Marina Mazepa βρίσκονται στο καστ. Οι Greg Coolidge (Wayne, Ride Along) και Kirk Ward (Wayne) είναι οι δημιουργοί και showrunners. Ο Albert Hughes (Menace II Society και The Book of Eli) έχει κλείσει να σκηνοθετήσει δυο επεισόδια και θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Η Lionsgate Television βρίσκεται στην παραγωγή.

Το The Continental είναι prequel και λαμβάνει χώρα 40 χρόνια πριν από τα γεγονότα των φιλμ του John Wick, ενώ θα ακολουθεί το νεαρό Winston. Οι Basil Iwanyk, Derek Kolstad, Chad Stahelski, Keanu Reeves, David Leitch, Shawn Simmons, Paul Wernick και Rhett Reese έχουν χρέη ειδικού παραγωγού.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου