Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Η Sony πήρε τα δικαιώματα για τον Tarzan


Μπορεί ο χαρακτήρας του Tarzan να μην είχε και την καλύτερη τύχη στη μεγάλη οθόνη τα τελευταία χρόνια αλλά αυτό δεν φαίνεται να φοβίζει την Sony, η οποία πήρε και επίσημα τα δικαιώματα για τον χαρακτήρα από την Οικία του Edgar Rice Burroughs.

Ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά από ότι φαίνεται η Sony έχει πλάνο για κάτι πολύ διαφορετικό και πιο προσιτό στον 21ο αιώνα. Ο χαρακτήρας είχε κάνει την εμφάνιση του στο παλπ περιοδικό The All-Story το 1912 και το 1914 αυτές οι ιστορίες συλλέχθηκαν για να κυκλοφορήσει το βιβλίο Tarzan of the Apes. Από τότε ο θρυλικός χαρακτήρας είχε μεταφορές σε ράδιο, τηλεόραση, κινηματογράφο, κόμικς και ότι μπορεί κανείς να φανταστεί ξεκινώντας από το 1918 και τον Elmo Lincoln και συνεχίζοντας τις δεκαετίες των '30 και '40 με τον Johnny Weissmuller σε 12 ταινίες.

Μέχρι και η Disney είχε δώσει την εκδοχή της με ταινία κινουμένων σχεδίων που πήρε εξαιρετικές κριτικές. Τελευταία απόπειρα ήταν το 2016 με το The Legend of Tarzan, που είχε τον Alexander Skarsgard ως Tarzan και την Margot Robbie ως Jane. Για τώρα δεν υπάρχει ούτε σκηνοθέτης ούτε σεναριογράφος για την ταινία.

ΠΗΓΗ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου