Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Το One Piece Film: Red θα προβληθεί στην Ελλάδα


Τα Village Cinemas πριν από μερικά λεπτά γνωστοποίησαν πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του One Piece Film: Red, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου, που θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Η Ούτα, είναι η πιο αγαπητή τραγουδίστρια στον κόσμο. Η φωνή με την οποία τραγουδάει, ενώ παράλληλα κρύβει την αληθινή της ταυτότητα, έχει χαρακτηριστεί ως «μαγευτική» Θα εμφανιστεί δημόσια για πρώτη φορά, δίνοντας μια ζωντανή συναυλία. Καθώς το στάδιο γεμίζει με διάφορους fans της – ενθουσιασμένους πειρατές, το Ναυτικό που παρακολουθεί στενά και τους Πειρατές του Ψάθινου Καπέλου που με αρχηγό τον Λούφυ ήρθαν απλά για να απολαύσουν την ερμηνεία της – η φωνή για την οποία όλοι ανυπομονούν, πρόκειται να ακουστεί ξανά. Η ιστορία ξεκινάει με την σοκαριστική αποκάλυψη ότι η Ούτα είναι «κόρη του Σάνκς».
Ο Gorō Taniguchi σκηνοθετεί από σενάριο του Tsutomu Kuroiwa. Τις φωνές τους δανείζουν οι Mayumi Tanaka, Shuichi Ikeda, Kaori Nazuka, Kazuya Nakai, Akemi Okamura, Kappei Yamaguchi, Hiroaki Hirata, Ikue Ohtani, Yuriko Yamaguchi, Kazuki Yao, Chō και Kenjiro Tsuda.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου