Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Harrison Ford θα είναι ο νέος Thunderbolt Ross στο Thunderbolts;


Ο Jeff Sneider αποκάλυψε στο podcast "The Hot Mic" πως ο Harrison Ford αποτελεί πρώτη επιλογή των Marvel Studios για να πάρει το ρόλο του Thaddeus "Thunderbolt" Ross στο Thunderbolts, τον οποίο είχε ο William Hurt που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα δεχθεί την πρόταση που θα του κάνει η Marvel.

Οι Florence Pugh, Wyatt Russell, Hannah John-Kamen, David Harbour, Julia Louis-Dreyfuss, Olga Kurylenko και Sebastian Stan βρίσκονται στο καστ. Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 26 Ιουλίου του 2024. Ο Jake Schreier έχει αναλάβει να κάνει τη σκηνοθεσία και ο Eric Pearson (Black Widow) θα γράψει το σενάριο. Ο Kevin Feige θα έχει καθήκοντα παραγωγού.

Στα κόμικς οι Thunderbolts είναι ομάδα η οποία αποτελείται κυρίως από υπερκακοποιούς και την παρομοιάζουν με την Suicide Squad της DC Comics. Αρχικά μέλη ήταν οι Citizen V (Baron Zemo), Techno (The Fixer), MACH-I (Beetle), Songbird (Screaming Mimi), Atlas (Goliath) και Meteorit (Moonstone). Οι Kurt Busiek και Mark Bagley είναι η δημιουργοί του γκρουπ που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο 449ο τεύχος του The Incredible Hulk τον Ιανουάριο του 1997.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου