Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Τελείωσε η παραγωγή του Gen V


Το Amazon Prime Video πριν από μερικές ώρες γνωστοποίησε με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της πρώτης σεζόν του Gen V, το οποίο είναι spinoff του The Boys. Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει πότε θα κάνει πρεμιέρα.

Οι Michele Fazekas και Tara Butters θα είναι showrunner και ειδικοί παραγωγοί. Στο καστ της σειράς μέχρι στιγμής βρίσκονται οι Jaz Sinclair, Lizze Broadway, Maddie Phillips, Chance Perdomo, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Shelley Conn, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas και Marco Pigossi. Η υπόθεση διαδραματίζεται στην Αμερική και θα ακολουθεί νεαρούς υπερήρωες που πηγαίνουν κολέγιο το οποίο ανήκει στην Vought International.

Οι Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson, Michaela Starr, Zak Schwartz και Erica Rosbe έχουν χρέη ειδικού παραγωγού. Στην παραγωγή θα είναι οι Amazon Studios, Sony Pictures Television, Kripke Enterprises, Point Grey Pictures και Original Film.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου