Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Το Blade Runner 2099 πήρε παραγγελία σειράς από το Prime Video


Το Amazon Prime Video έδωσε παραγγελία σειράς στο Blade Runner 2099, το οποίο θα αποτελεί συνέχεια της ταινίας Blade Runner 2049. Η Silka Luisa θα έχει χρέη δημιουργού και ειδικού παραγωγού. Ο Ridley Scott θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού, με τις Scott Free Productions, Alcon Entertainment και Amazon Studios να είναι στην παραγωγή.

Η σύνοψη του Blade Runner 2049 είναι η εξής:
30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ένας νέος blade runner, ο αστυνομικός Κ (Ryan Gosling), ξεσκεπάζει ένα παλιό μυστικό που μπορεί να οδηγήσει ό,τι έχει απομείνει από την κοινωνία στο απόλυτο χάος. Η ανακάλυψη αυτή τον οδηγεί στην αναζήτηση του Rick Deckard (Harrison Ford), έναν άλλο blade runner της αστυνομίας του Λος Άντζελες, που έχει εξαφανιστεί τα τελευταία 30 χρόνια.
Το Blade Runner 2049 έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 5 Οκτωβρίου του 2017 από την Feelgood Entertainment. Το φιλμ με προϋπολογισμό 150 εκατομμύρια δολάρια έκανε εισπράξεις της τάξεως των 259.2 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Denis Villeneuve σκηνοθέτησε από σενάριο των Hampton Fancher και Michael Green. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν οι Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista και Jared Leto.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου