Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Έγινε γνωστό πότε αποχωρεί ο Walter Hamada από την DC Films


Μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης της Warner Bros. Discovery, είχε γίνει γνωστό πως ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της εταιρείας, David Zaslav, θα ξεκινούσε την αναζήτηση του νέου επικεφαλή της DC Films αλλά η ακύρωση του Batgirl επισπεύδει τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter ο Walter Hamada έφτασε κοντά στο να αποχωρήσει από την προεδρία της DC Films αλλά αποφάσισε να παραμείνει στη θέση του τουλάχισυον μέχρι στις 21 Οκτωβρίου, όταν θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το Black Adam, παρότι το συμβόλαιο του λήγει το 2023. Οι Michael De Luca και Pam Abdy του Warner Bros. Pictures Group πλέον θα έχουν την επίβλεψη μέχρι να βρεθεί ο νέος πρόεδρος. Χθες στα earnings call της WBD ο Zaslav εξέφρασε την επιθυμία του η DC να κινηθεί στα πρότυπα των Marvel Studios έχοντας πλάνο για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Ο Hamada, ο οποίος εργαζόταν για αρκετά χρόνια στη New Line Cinema, ανέλαβε την DC Films το 2018 και είχε αντικαταστήσει τους Jon Berg και Geoff Johns που πλήρωσαν το μάρμαρο για την αποτυχημένη πορεία του Justice League στο παγκόσμιο box office.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου