Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Τι λένε οι κριτικοί για το Secret Headquarters;


Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες κριτικές για το Secret Headquarters, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι μέτριες. Η ταινία στο Metacritic έχει βαθμολογία 50/100 με βάση 9 κριτικές, όπου οι 2 είναι θετικές, οι 6 είναι μέτριες και μία είναι αρνητική, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 56/100 με βάση 18 κριτικές, όπου οι 10 είναι θετικές και οι 8 είναι μέτριες/κακές.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Καθώς κάνουν παρέα μετά το σχολείο, ο Charlie και οι φίλοι του ανακαλύπτουν το αρχηγείο του πιο ισχυρού υπερήρωα του κόσμου που κρύβεται κάτω από το σπίτι του. Όταν οι κακοποιοί επιτίθενται, πρέπει να συνεργαστούν για να το προστατέψουν και να σώσουν τον κόσμο.
Το Secret Headquarters έκανε πρεμιέρα στις 12 Αυγούστου στο Paramount Plus. Οι Henry Joost και Ariel Schulman έχουν κάνει τη σκηνοθεσία και έχουν γράψει το σενάριο μαζί με τους Josh Koenigsberg και Christopher Yost. Οι Owen Wilson, Michael Pena, Walker Scobell, Momona Tamada, Keith L. Williams, Abby James Witherspoon, Kezii Curtis, Jesse Williams, Charles Melton, Jessie Mueller, Dustin Ingram και Levy Tran αποτελούν το καστ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου