Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Τι λένε οι κριτικοί για το Prey;


Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες κριτικές για το Prey, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι καλές. Η ταινία στο Metacritic έχει βαθμολογία 73/100 με βάση 15 κριτικές, όπου οι 13 είναι θετικές και οι 2 είναι μέτριες, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 96/100 με βάση 51 κριτικές, όπου οι 49 είναι θετικές και οι 2 είναι μέτριες/κακές..

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Τοποθετημένο στον κόσμο του Έθνους των Κομάντσι στις αρχές του 1700, το "Θήραμα" είναι η ανείπωτη ιστορία μιας νεαρής γυναίκας, μιας ικανής πολεμίστριας, που θέλει απεγνωσμένα να προστατεύσει τον λαό της από επικείμενο κίνδυνο. Παρακολουθεί και τελικά αντιμετωπίζει το θήραμά της, το οποίο αποδεικνύεται ότι είναι ένας εξαιρετικά εξελιγμένος εξωγήινος κυνηγός με προηγμένο οπλοστάσιο, με αποτέλεσμα μια μανιασμένη και τρομακτική αναμέτρηση μεταξύ των δύο αντιπάλων.
Το Prey θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου στην Αμερική μέσω του Hulu και στον υπόλοιπο κόσμο μέσω Disney Plus. Ο Dan Trachtenberg σκηνοθετεί από σενάριο του Patrick Aison. Στο καστ βρίσκονται οι Amber Midthunder, Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush και Julian Black Antelope. Οι John Davis και John Fox έχουν καθήκοντα παραγωγού και οι Lawrence Gordon, Marty Ewing, James E. Thomas, John C. Thomas και Marc Toberoff έχουν χρέη ειδικού παραγωγού.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου