Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Πέντε τηλεοπτικές σειρές από την IDW Entertainment


Η IDW Entertainment ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τις Αnima Studios, Cartoon Network Studios, HBO Max, Universal Content Productions (UCP), Universal International Studios και Warner Bros. Television για πέντε νέες σειρές που θα έρχονται από κόμικς και graphic novels της IDW Publishing και της θυγατρικής, Top Shelf Productions.

Η πρώτη σειρά θα είναι το Dark Spaces: Wildfire (UCP), σειρά θρίλερ που έγραψε ο Scott Snyder (Batman, American Vampire) με σχέδιο του Hayden Sherman (The Few, Wasted Space), και ακολουθεί γυναίκες κρατούμενες που βοηθούν ως πυροσβέστες στα δάση της Καλιφόρνιας, καθώς προσπαθούν να κλέψουν μια έπαυλη που καίγεται.

Η δεύτερη θα είναι το The Delicacy (WBTV) με βάση το graphic novel του James Albon (A Shining Beacon), που αφορά ένα πολύ νόστιμο και σπάνιο μύκητα  που θα δημιουργήσει ένα διαφορετικό πρόβλημα για ένα φιλόδοξο εστιάτορα.

Το Rivers (HBO Max) με βάση κόμικ των Dan Berry και David Gaffney, αφορά τρεις φυσιολογικούς παράξενους και ένα επαναλαμβανόμενο όνειρο.

Το Ballad For Sophie (Universal International Studios) από το Πορτογάλο μουσικό Filipe Melo και με σχέδιο του Juan Cavia, είναι μια συγκινητική ιστορία για ένα εσώκλειστο μουσικό σούπερσταρ που θα πειστεί να σπάσει τη σιωπή του για χάρη μιας νεαρής δημοσιογράφου.

Τέλος είναι και το Brutal Nature (Αnima Studios) των Luciano Saracino και Ariel Olivetti, που θα αφορά τη συλλογή μασκών που μεταμορφώνουν ένα νεαρό άντρα σε διάφορα τέρατα και θηρία με την ιστορία να διαδραματίζεται στην εποχή όπου η Ισπανική Αυτοκρατορία προσπαθεί να μπει στη χώρα των Μάγια.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου