Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν το Resident Alien


Το Syfy ανανέωσε για τρίτη σεζόν 12 επεισοδίων το Resident Alien, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Deadline. Το δεύτερο μέρος του δεύτερου κύκλου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 10 Αυγούστου.

Η σύνοψη του σόου είναι εξής:
Το Resident Alien που έχει ως βάση το κόμικ της Dark Horse ακολουθεί τον Harry (Alan Tudyk), έναν εξωγήινο που πηγαίνει στη Γη και έχει την ταυτότητα ενός γιατρού σε μικρή πόλη. Έχοντας ως μυστική αποστολή να σκοτώσει για να σκοτώσει όλους τους ανθρώπους, ο Harry ξεκινά να ζει μια απλή ζωή...αλλά τα πράγματα γίνονται λίγο δύσκολα όταν σκοπεύει να λύσει μια τοπική δολοφονία και αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να αφομοιωθεί στο νέο του κόσμο. Καθώς το κάνει, αρχίζει να παλεύει με το ηθικό δίλημμα της αποστολής του και θέτει τις μεγάλες ερωτήσεις της ζωής όπως: «Αξίζει να σωθούν οι άνθρωποι;» και «Γιατί διπλώνουν την πίτσα τους πριν τη φάνε;».
Ο Chris Sheridan είναι ο δημιουργός και ειδικός παραγωγός του Resident Alien. Στο καστ βρίσκονται οι Alan Tudyk, Sara Tomko, Corey Reynolds, Alice Wetterlund, Levi Fiehler, Linda Hamilton, Mandell Maughan, Alex Barima και Elizabeth Bowen.Οι Universal Content Productions, Dark Horse Entertainment και Amblin TV είναι στην παραγωγή.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου