Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Οι Kurt και Wyatt Russell θα είναι στο καστ της σειράς του MonsterVerse


Οι Kurt και Wyatt Russell πήραν ρόλους στην live-action σειρά του MonsterVerse που ετοιμάζει το Apple TV Plus, η οποία έχει στο καστ τους Anna Sawai, Ren Watabe, Kiersey Clemons, Joe Tippett και Elisa Lasowski. Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεργασία πατέρα και γιου, μετά το Soldier του 1998, όπου ο Wyatt υποδύθηκε τη νεαρή εκδοχή του χαρακτήρα του μπαμπά του.

Ο Matt Shakman (WandaVision, Game of Thrones) θα σκηνοθετήσει τα δυο πρώτα επεισόδια και θα έχει ρόλο ειδικού παραγωγού. Οι Chris Black (Star Trek Enterprise, Outcast) και Matt Fraction θα είναι οι συν-δημιουργοί και ειδικοί παραγωγοί, με τον πρώτο να έχει χρέη showrunner. Καθήκοντα ειδικού παραγωγού στο πρότζεκτ θα έχουν και οι Joby Harold, Tory Tunnell, Hiro Matsuoka και Takemasa Arita. Η Legendary Television θα είναι στην παραγωγή.

Η υπόθεση θα ακολουθεί τη βροντερή μάχη μεταξύ του Godzilla και των Τιτάνων που ισοπέδωσε το Σαν Φρανσίσκο και τη νέα συγκλονιστική πραγματικότητα ότι τα τέρατα είναι αληθινά, και θα εξερευνήσει το ταξίδι μιας οικογένειας που να αποκαλύψει τα θαμμένα μυστικά της και μια κληρονομιά που τους συνδέει με τη γνωστή μυστική οργάνωση Monarch.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου