Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Το 2025 θα βγουν τα Avengers 5 και Avengers 6


Ο Kevin Feige αποκάλυψε πριν από μερικές ώρες στο πάνελ των Marvel Studios στην Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, ότι οι τίτλοι των δυο επόμενων ταινιών Avengers είναι Avengers: The Kang Dynasty και Avengers: Secret Wars και θα κάνουν πρεμιέρα στην Αμερική στις 2 Μαΐου του 2025 και στις 7 Νοεμβρίου του 2025 αντίστοιχα.

Η σύνοψη του Avengers: Endgame είναι η εξής:
Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών των Marvel Studios, μετά από 22 ταινίες.
Το Avengers: Endgame έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 24 Απριλίου του 2019 από την Feelgood Entertainment. Οι Anthony Russo και Joe Russo σκηνοθετούν από σενάριο των Stephen McFeely και Christopher Markus. Στο καστ του βρίσκονται οι Robert Downey Jr., Josh Brolin, Mark Ruffalo, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Brie Larson, Scarlett Johansson, Paul Rudd, Don Cheadle, Danai Gurira, Karen Gillan, Bradley Cooper και Hiroyuki Sanada.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου