Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Το Paper Girls έχει πρεμιέρα


Το Amazon Prime Video με ανάρτηση που έκανε στο Twitter ανακοίνωσε πως το Paper Girls, το οποίο έχει ως βάση την ομώνυμη σειρά κόμικ του Brian K. Vaughan, είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου.

Οι Sofia Rosinsky, Camryn Jones, Riley Lai Nelet, Fina Strazza, Ali Wong, Georgi Banks-Davies και Nate Corddry βρίσκονται στο καστ. Η Stephany Folsom είναι η δημιουργός της σειράς και έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Brian K. Vaughan και Cliff Chiang, Christopher Cantwell και Christopher C. Rogers. Ο Rogers θα είναι ο showrunner. Στην παραγωγή είναι οι Amazon Studios, Legendary TV και Plan B.

Η υπόθεση του κόμικ ακολουθεί τέσσερα 12χρονα κορίτσια τις πρώτες ώρες του Χαλοουίν του 1988 που μοιράζουν εφημερίδες και ανακαλύπτουν την σημαντική ιστορία της ζωής τους. Το Paper Girls κυκλοφόρησε από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Ιούλιο του 2019 από την Image Comics, έχοντας συνολικά τριάντα τεύχη. Ο Brian K. Vaughan έγραψε το σενάριο, ο Cliff Chiang έκανε την εικονογράφηση και ο Matt Wilson έκανε το χρωματισμό.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου