Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Ο Leigh Whannell αναμένεται να είναι ο σκηνοθέτης του The Green Hornet and Kato


Ο Leigh Whannell βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει τη σκηνοθεσία του The Green Hornet and Kato. Μόλις η κλείσει η συμφωνία η ταινία θα προχωρήσει άμεσα. Ο David Koepp (Jurassic Park και Spider-Man) έχει γράψει το σενάριο. Οι Michael Helfant και Bradley Gallo θα έχουν χρέη παραγωγού μέσω της Amasia Entertainment.

Το The Green Hornet ξεκίνησε σαν ραδιοφωνική εκπομπή στις 31 Ιανουαρίου του 1931, με τους George W. Trendle και Fran Striker να είναι οι δημιουργοί, και στην συνέχεια απέκτησε σειρά κόμικ. Το 1966 μεταφέρεται στην μικρή οθόνη από το ABC, με την σειρά να έχει μόνο μια σεζόν 26 επεισοδίων.Οι Van Williams, Bruce Lee, Walter Brooke, Lloyd Gough και Wende Wagner αποτελούσαν το καστ.

Το 2011 οι Seth Rogen και Evan Goldberg ετοίμασαν την κινηματογραφική μεταφορά ως κωμική ταινία δράσης, όπου οι Rogen, Jay Chou, Christoph Waltz, Edward James Olmos, David Harbour, Tom Wilkinson και Cameron Diaz είχαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το φιλμ, το οποίο σκηνοθέτησε ο Michel Gondry, με προϋπολογισμό 120 εκατομμύρια δολάρια κατάφερε να κάνει εισπράξεις της τάξεως των 227.8 εκατομμυρίων δολαρίων.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου