Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Ο Jake Chang θα είναι ο νέος χαρακτήρας του Archie Comics που θα αποκτήσει σειρά


Με το Riverdale να φτάνει στο τέλος του με την έβδομη σεζόν, το the CW φαίνεται να θέλει να μείνει σε συνεργασία με τα Archie Comics και για αυτό πήρε τα δικαιώματα του Jake Chang.

Το project, που ακόμη δεν έχει υπόσχεση πιλότου, έρχεται από τους Oanh Ly και Viet Nguyen, οι οποίοι έγραψαν και για τη σειρά Chilling Adventures of Sabrina, τον Daniel Dae Kim της 3AD, και τα Archie Studios και Warner Bros Television. Στο επίκεντρο είναι ένας 16χρονος ιδιωτικός ντετέκτιβ, ασιατικής καταγωγής, που προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα κοινωνικό-οικονομικό κόσμο που η φυλή παίζει ρόλο, καθώς επιβιώνει στη Chinatown και στο ελίτ σχολείο όπου φοιτά. Η σειρά θα συνδυάζει εφηβικό δράμα και νέο-νουάρ αισθητική, παίζοντας κοντά σε όλα τα ασιατικά στερεότυπα, όπως τιμή, πολεμικές τέχνες, μοίρα, κληρονομιά και θυσία γονιών αλλά με ανατροπές.

Ο χαρακτήρας είναι εντελώς καινούριο δημιούργημα για την εταιρία και ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο ενώ τον Απρίλιο έγινε γνωστό ότι θα κάνει την εμφάνιση του στις 27 Ιουλίου του 2022 για πρώτη φορά στο Mystery of the Missing Mermaid, το οποίο έχει τις Betty και Veronica ως πρωταγωνίστριες. Δεν φαίνεται να υπάρχει πλάνο για σύνδεση με το Riverdale. Επίσης, σύμφωνα με τους δημιουργούς, ο χαρακτήρας έχει κάποια σύνδεση με τον Fu Chang, ιδιωτικό ντετέκτιβ από τη δεκαετία του '40. Οι Ly και Nguyen θα γράψουν το σενάριο με τον δεύτερο να σκηνοθετεί.

ΠΗΓΗ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου