Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Δεν προχωράει το The Wonder Twins


Η Warner Bros. Discovery αποφάσισε να ακυρώσει το The Wonder Twins που έχει για πρωταγωνιστές τους KJ Apa (Riverdale) και Isabel May (1883) πριν μπει σε στάδιο παραγωγής. Ο Διευθύντος Σύμβουλος της εταιρείας, David Zaslav έκρινε πολλά τα 75 εκατομμύρια δολάρια ως προϋπολογισμό και οι ταινίες για το HBO Max πρέπει να έχουν μπάτζετ 35 εκατομμύρια δολάρια, μιας και προτεραιότητα έχουν τα φιλμ με βάση τα κόμικς της DC που θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι Wonder Twins είναι τα δίδυμα εξωγήινα αδέρφια Zan και Jayna οι οποίοι ενεργοποιούν τις υπερδυνάμεις τους αγγίζοντας ο ένας το χέρι του άλλου και λένε τη φράση "Wonder Twin powers, activate!". Η Jayna μπορεί να μεταμορφωθεί σε οποιοδήποτε ζώο και ο Zan μπορεί να πάρει όποια μορφή του νερού θέλει. Οι χαρακτήρες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη σειρά κινουμένων σχεδίων της Hanna-Barbera, The All-New Super Friends Hour και στην συνέχεια πήραν μέρος στα κόμικς της DC.

O Adam Sztykiel είχε αναλάβει να γράψει το σενάριο και να κάνει τη σκηνοθεσία. Οι Marty Bowen και Wyck Godfrey (The Twilight Saga, The Maze Runner to Fault In Our Stars, Love, Simon) της Temple Hill θα είχαν καθήκοντα παραγωγού στο πρότζεκτ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου