Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Στα σκαριά νέα σειρά Star Wars από τον Jon Watts


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanity Fair ο Jon Watts, ο οποίος σκηνοθέτησε την τριλογία του Spider-Man για το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, μαζί με τον Chris Ford (Spider-Man: Homecoming) έχουν ξεκινήσει την ανάπτυξη μια νέας σειράς που θα ανήκει στο σύμπαν του Star Wars.

Λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση του πρότζεκτ προς το παρόν δεν υπάρχουν αλλά πληροφορίες του σάιτ αναφέρουν ότι θα είναι ιστορία ενηλικίωσης στο στυλ των ταινιών που έκανε η Amblin Entertainment τη δεκαετία του 80 και θα ακολουθεί τέσσερα παιδιά, ενώ τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας.

O Jon Watts για την περσινή χρονιά είχε ως σκηνοθέτης το Spider-Man: No Way Home και για το 2022 έχει σκηνοθετήσει δυο επεισόδια της σειράς The Old Man, στην οποία έχει και χρέη ειδικού παραγωγού. Για το μέλλον έχει ως σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός μια άτιτλη ταινία που έχει για πρωταγωνιστές τους George Clooney και Brad Pitt και με την ιδιότητα του παραγωγού έχει το Final Destination 6.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου