Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Στα σκαριά και πάλι το reboot του The League of Extraordinary Gentlemen


Η Twentieth Century Studios έβαλε ξανά σε ενεργό στάδιο ανάπτυξης το reboot του The League of Extraordinary Gentlemen, το οποίο αναμένεται να είναι πιο πιστή μεταφορά της ομώνυμη σειράς κόμικ των των Alan Moore και Kevin O’Neill's.

Το πρότζεκτ είχε ανακοινωθεί πριν από περίπου επτά χρόνια από την 20th Century Fox αλλά δεν προχώρησε ποτέ. Ο Justin Haythe (Revolutionary Road,Red Sparrow) που προορίζεται να κυκλοφορήσει στο Hulu. Ο Don Murphy, ο οποίος ήταν παραγωγός της ταινίας του 2003, θα έχει καθήκοντα παραγωγού μαζί με τους Susan Montford και Erwin Stoff. Το κόμικ επικεντρώνεται σε λογοτεχνικούς χαρακτήρες της Βικτωριανής εποχής, όπως οι Captain Nemo, the Invisible Man, Dr. Jekyll και Mr. Hyde, οι οποίοι συνεργάζονται για να αντιμετωπίσουν έναν κοινό εχθρό

Η πρώτη μεταφορά του The League of Extraordinary Gentlemen με προϋπολογισμό 78 εκατομμύρια δολάρια έκανε εισπράξεις της τάξεως των 179 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο καστ ήταν οι Sean Connery, Naseeruddin Shah, Peta Wilson, Tony Curran, Stuart Townsend, Shane West, Jason Flemyng και Richard Roxburgh. Ο Stephen Norrington είχε σκηνοθετήσει από σενάριο του James Dale Robinson.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου