Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Blue Beetle


Το Just Jared Jr. έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Blue Beetle, στις οποίες βλέπουμε για πρώτη φορά τη στολή που θα φοράει ο Xolo Maridueña ως Jamie Reyes aka Blue Beetle.

Στα κόμικς ο Jaime Reyes είναι ένας έφηβος από το Ελ Πάσο του Τέξας και ένα βράδυ ένα κομμάτι εξωγήινης τεχνολογίας που ονομάζεται σκαραβαίος ενσωματώνεται στην σπονδυλική του στήλη. Ο Jaime μετά από πειραματισμούς δημιουργεί πανοπλία και όπλα ενώ έχει την δυνατότητα να πετάει. Με την στολή καταπολεμάει το έγκλημα ως Blue Beetle. Δημιουργός του χαρακτήρα είναι ο Charles Nicholas Wojtkoski και έκανε το ντεμπούτο του στο πρώτο τεύχος του Mystery Men Comics τον Αύγουστο του 1939.

Oι Xolo Maridueña, Bruna Marquezine, Belissa Escobedo, Harvey Guillén,George Lopez, Adriana Barraza, Elpidia Carrillo, Damián Alcázar, Raoul Max Trujillo και Susan Sarandon είναι στο καστ. Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 18 Αυγούστου του 2023. Ο Angel Manuel Soto θα σκηνοθετήσει από σενάριο του Gareth Dunnet-Alcocer και ο John Rickard θα έχει χρέη παραγωγού ενώ ο Zev Foreman θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου