Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Το κόμικ Assassin and Son θα γίνει ταινία


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline η State Street Pictures απέκτησε τα δικαιώματα του κόμικ "Assassin & Son" με σκοπό να ετοιμάσει κινηματογραφική μεταφορά. Οι Shad Gaspard και Marc Copani δημιούργησαν το Assassin & Son και ο Eder Messiah έχει κάνει την εικονογράφηση.

Η υπόθεση του comic book επικεντρώνεται στο δολοφόνο Donovan Braddock ο οποίος συνεργάζεται με μια μυστική ομάδα δολοφόνων που είναι γνωστή ως The Horsemen. Όταν Braddock δημιουργεί την οικογένεια, προσπαθεί να αφήσει πίσω τη ζωή του που ήταν γεμάτη βία. Αλλά ανακαλύπτει πως το παρελθόν του τον βασανίζει, όταν η γυναίκα του δολοφονείται τη στιγμή που εικόνος και ο μικρός του γιος είναι μπροστά. Μετά από αυτό το τραγικό γεγονός θα προσπαθεί να πάρει εκδίκηση.

Η Scout Comics & Entertainment, από την οποία κυκλοφορεί το κόμικ, θα βρίσκεται στην παραγωγή του πρότζεκτ μαζί με την State Street. Ο Shad Gaspard ήταν επαγγελματίας παλαιστής και έγινε γνωστός από τη θητεία του στο WWE. Έφυγε από τη ζωή το Μάιο του 2020 αφού πρώτα κατάφερε να σώσει το γιο του όταν τους είχε παρασύρει ένα δυνατό θαλάσσιο ρεύμα σε παραλία της Venice στο Λος Άντζελες.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου