Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Η Rosabell Laurenti πήρε ρόλο στο Willow


Η γνωστή από το Game Of Thrones, Rosabell Laurenti θα έχει επαναλαμβανόμενο ρόλο στη σειρά του Disney Plus "Willow", όπως αναφέρει δημοσίευμα του Deadline. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το χαρακτήρας της.

Οι Warwick Davis, Ellie Bamber, Erin Kellyman, Tony Revolori, Ruby Cruz, Amer Chadha-Patel, Dempsey Bryk και Talisa Garcia βρίσκονται στο καστ. Ο Jonathan Kasdan (Solo) έχει γράψει το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου και μαζί με την Wendy Mericle (Arrow) θα είναι οι showrunners. Ο Jonathan Entwistle θα είναι ο σκηνοθέτης του πιλότου. Ο Ron Howard θα είναι ειδικός παραγωγός και ο Bob Dolman, ο οποίος είναι ο σεναριογράφος του φιλμ, θα έχει ρόλο συμβουλευτικού παραγωγού. Η Lucasfilm θα είναι στην παραγωγή.

Το Willow έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 20 Μαΐου του 1988. Ο Ron Howard σκηνοθέτησε από σενάριο του Bob Dolman, το οποίο είχε ως βάση την ιστορία του George Lucas. Οι Warwick Davis, Val Kilmer, Joanne Whalley, Jean Marsh και Billy Barty είχαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου