Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Ακυρώθηκε το Raising Dion


Ο Sammi Haney με ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο Instagram γνωστοποίησε ότι το Netlix δεν ανανέωσε για τρίτη σεζόν την υπερηρωική σειρά Raising Dion. Η δεύτερη σεζόν κυκλοφόρησε παγκοσμίως την 1η Φεβρουαρίου.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Το "Μεγαλώνοντας τον Ντίον" είναι η ιστορία μιας γυναίκας, της Νικόλ (Αλίσα Γουέινραϊτ), που μεγαλώνει τον γιο της, Ντίον (τον πρωτοεμφανιζόμενο Τζασάια Γιανγκ), μετά τον θάνατο του άντρα της, Μαρκ (Μάικλ Μπ. Τζόρνταν). Τα συνηθισμένα προβλήματα μιας γυναίκας που ανατρέφει μόνη τον γιο της ενισχύονται, όταν ο Ντίον αρχίζει να εμφανίζει διάφορες μυστηριώδεις δυνάμεις που παραπέμπουν σε σούπερ ήρωα. Η Νικόλ πρέπει τώρα να κρατήσει μυστικά τα "ταλέντα" του γιου της, με τη βοήθεια του καλύτερου φίλου του Μαρκ, του Πατ (Τζέισον Ρίτερ), και να προστατεύσει τον Ντίον από εκείνους που θέλουν να τον εκμεταλλευτούν, προσπαθώντας παράλληλα να ανακαλύψει πώς προέκυψαν αυτές οι δυνάμεις.
Η Carol Barbee είναι δημιουργός και showrunner του Raising Dion και έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Dennis Liu, Michael B. Jordan, Charles D. King, Kim Roth, Poppy Hanks, Kenny Goodman και Michael Green. Στο καστ βρίσκονται οι Jason Ritter, Michael B. Jordan, Jazmyn Simon, Alisha Wainwright και Ja'Siah Young.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου