Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Τι λένε οι κριτικοί για το DMZ;


Κυκλοφόρησαν οι πρώτες κριτικές για το DMZ, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι καλές. Η σειρά στο Metacritic έχει βαθμολογία 53/100 με βάση 7 κριτικές, όπου οι 3 είναι θετικές και οι 4 είναι μέτριες, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 60/100 με βάση 10 κριτικές, όπου οι 6 είναι θετικές και οι 4 είναι μέτριες/κακές.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Το DMZ καταγράφει το οδυνηρό ταξίδι μιας δυναμικής γυναίκας η οποία είναι γιατρός και σώζει ζωές, ενώ απεγνωσμένα ψάχνει να βρει τον χαμένο της γιο. Αλλά καθώς τα βάζει με τις συμμορίες, τις πολιτοφυλακές, τους δημαγωγούς και τους πολέμαρχους που ελέγχουν παράνομα την ουδέτερη ζώνη, γίνεται η απίθανη πηγή αυτού που έχασαν όλοι εκεί: την ελπίδα.
Ο Roberto Patino είναι ο δημιουργός, showrunner και ειδικός παραγωγός του DMZ, ενώ η Ava DuVernay έχει κάνει τη σκηνοθεσία του πιλότου και είχε χρέη ειδικού παραγωγού. Στο καστ βρίσκονται οι Rosario Dawson, Benjamin Bratt, Freddy Miyares, Rutina Wesley, Mamie Gummer, Nora Dunn, Henry G. Sanders, Venus Ariel, Jade Wu, Rey Gallegos, Agam Darshi και Juani Feliz.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου