Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Κριτική για το Reacher


Η μόνη επαφή που είχα με το Jack Reacher ήταν οι ταινίες (Jack Reacher, Jack Reacher: Never Go Back) που πρωταγωνίστησε ο Tom Cruise, από εκεί έμαθα πως βασίζονται στη σειρά βιβλίων του Lee Child όπου μερικά από αυτά θα κυκλοφορήσουν μαζί το Πρώτο Θέμα. Για να πω την αλήθεια το Reacher δεν είχε σκοπό να το δω αλλά με κέρδισε το trailer και οι τελευταίες μου αμφιβολίες διαλύθηκαν όταν είδα ότι πήρε καλές κριτικές.

Η σειρά έχει διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τα δυο φιλμ αφού δίνει περισσότερη βάση στις ερευνητικές ικανότητες του Jack Reacher, κάτι που το βρήκα ευφυέστατο. Τα οκτώ επεισόδια είναι αρκετά ώστε αναπτυχθεί σωστά η ιστορία και το μυστήριο σε κρατάει σε εγρήγορση. Η επιλογή του Alan Ritchson στον πρωταγωνιστικό ρόλο αποδείχθηκε ιδανική τόσο στο ερμηνευτικό κομμάτι όσο και στις άφθονες σκηνές μάχης, οι οποίες είναι εντυπωσιακές και πρέπει να δοθεί ένα μεγάλο credit στους συντονιστές των κασκαντέρ, καθώς διαθέτει την κατάλληλη σωματική διάπλαση, το ακριβώς αντίθετο με τον Cruise, και φαίνεται αρκετά bad ass.

Φυσικά αν υπάρξει δεύτερη σεζόν θα ακολουθήσω και λογικά θα έχει νέο καστ μιας και πιστεύω θα διαδραματίζεται σε κάποια άλλη πόλη, αν και θα ήθελα να επιστρέψουν οι χαρακτήρες των Malcolm Goodwin και Willa Fitzgerald καθώς μου άρεσε η χημεία που είχε ο Ritchson μαζί με τους.

Βαθμολογία: 8.5/10

Trailer:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου