Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Το American Born Chinese έχει πρωταγωνιστές


Η Michelle Yeoh έκλεισε να πρωταγωνιστήσει μαζί με τους Ben Wang (MacGyver), Yeo Yann Yann (Wet Season), Chin Han (Mortal Kombat), Daniel Wu (Reminiscence), Ke Huy Quan (Finding Ohana), Jim Liu και Sydney Taylor (Just Add Magic) στη σειρά American Born Chinese, η οποία έχει ως βάση το ομώνυμο graphic novel του Gene Luen Yang.

Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στο μήνα και θα πραγματοποιηθούν στο Λος Άντζελες. Ο Kelvin Yu (Bob's Burgers, Central Park) θα είναι ο showrunner και θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού. Ο Destin Daniel Cretton θα κάνει τη σκηνοθεσία και θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Melvin Mar, Jake Kasdan, Erin O'Malley, Asher Goldstein και Gene Luen Yang.

Η 20th Television θα βρίσκεται στην παραγωγού πρότζεκτ που θα προβληθεί στο Disney Plus. Η υπόθεση επικεντρώνεται στον Jin Wang, ενός έφηβου που προσπαθεί να ισορροπήσει τη ζωή του ως μαθητής και ως μετανάστης. Στη πρώτη του μέρα στο σχολείο θα γνωρίσει ακόμη ένα μετανάστη μαθητή που θα τον μπλέξει σε μια αιώνια μάχη μεταξύ των μυθολογικών Θεών της Κίνας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου