Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Νέο trailer για το Blue Lock


Η Bandai Namco κοινοποίησε στο διαδίτκτυο το νέο προωθητικό trailer του Blue Lock, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα μέσα στη χρονιά και θα έχει ως βάστη το ομώνυμο manga των Muneyuki Kaneshiro και Yūsuke Nomura.

Η υπόθεση του manga επικεντρώνεται στην Εθνική Ομάδα της Ιαπωνίας η οποία προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί μετά από μια καταστροφική ήττα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιαπωνίας συγκεντρώνει 300 από τους καλύτερους και τους πιο ταλαντούχους νεαρούς παίκτες της χώρας για να βρουν τον επιθετικό που έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα για να τους οδηγήσει στις επιτυχίες.

Ο Tetsuaki Watanabe (Powerful Pro Yakyū Powerful Kōkō-hen) θα κάνει τη σκηνοθεσία, με τον Shunsuke Ishikawa να είναι βοηθός σκηνοθέτη. Η 8-Bit θα βρίσκεται στην παραγωγή. Ο Masaru Shindō (Fruits Basket, Macross Delta, My Teen Romantic Comedy SNAFU) είναι ο σχεδιαστής των βασικών χαρακτήρων και η Jun Murayama θα γράψει τη μουσική. Οι Tasuku Kaito, Kazuki Ura, Yūki Ono και Sōma Saitō θα χαρίσουν τις φωνές τους.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου