Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Η πρώτη σεζόν του One Piece θα έχει λιγότερα επεισόδια;


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Murphy's Multiverse το Netflix μείωσε τα επεισόδια της πρώτης σεζόν του One Piece από δέκα σε οκτώ. Τα γυρίσματα της σειράς φημολογείται πως θα ξεκινήσουν είτε την άνοιξη είτε το καλοκαίρι.

Οι Iñaki Godoy, Mackenyu, Jacob Gibson, Emily Rudd και Taz Skyler έχουν κλείσει να πρωταγωνιστήσουν. Ο Steven Maeda (Lost, The X-Files) θα είναι σεναριογράφος, showrunner και ειδικός παραγωγός και ο Matt Owens (Agents of S.H.I.E.L.D., Luke Cage) θα είναι σεναριογράφος και ειδικός παραγωγός. Οι Tomorrow Studios και Netflix θα βρίσκονται στην παραγωγοί και οι Marty Adelstein, Becky Clements και Eiichiro Oda θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

Η υπόθεση του manga επικεντρώνεται στον Monkey D. Luffy, έναν επίδοξο πειρατή ο οποίος όπως και πολλοί άλλοι πειρατές, ονειρεύεται να διεκδικήσει το θρυλικό θησαυρό "One Piece" που άφησε πίσω του ένας θρυλικός πειρατής. Συγκεντρώνει ένα πλήρωμα και ένα πλοίο και εξερευνά την Μεγάλη Γραμμή σε αναζήτηση του θησαυρού, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει αντιπάλους πειρατές και το Ναυτικό της κυβέρνησης κατά μήκος του δρόμου.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου