Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Trailer για το Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore


Πριν από λίγη ώρα η Warner Bros. Pictures κοινοποίησε στο διαδίκτυο το πρώτο προωθητικό trailer του Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, το οποίο είναι η τρίτη prequel ταινία στο franchise του Harry Potter.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ο καθηγητής Άλμπους Ντάμπλντορ (Τζουντ Λο) γνωρίζει ότι ο πανίσχυρος σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Μαντς Μίκελσεν) απειλεί να κατακτήσει τον έλεγχο του μαγικού κόσμου. Αδυνατώντας να τον σταματήσει μόνος του, εμπιστεύεται τον Μαγικοζωολόγο Νιουτ Σκαμάντερ (Έντι Ρεντμέιν) να ηγηθεί μίας ομάδας θαρραλέων μάγων και μαγισσών και ενός φούρναρη σε μία επικίνδυνη αποστολή, όπου αντιμετωπίζουν παλιά και νέα ζώα και συγκρούονται με την διαρκώς αυξανόμενη λεγεώνα των ακολούθων του Γκρίντελβαλντ. Με το ρίσκο όμως να είναι υψηλό, πως θα μπορούσε ο Ντάμπλντορ να παραμείνει στο παρασκήνιο;
Το Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 15 Απριλίου του 2022. Στο καστ είναι οι Eddie Redmayne, Jude Law, Mads Mikkelsen, Ezra Miller, Alison Sudol, Dan Fogler, Katherine Waterston και Jessica Williams. Ο David Yates σκηνοθετεί από σενάριο των J.K. Rowling και Steve Kloves.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου