Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Το Netflix θα κάνει τη διανομή του Mega Man


Η εταιρεία παραγωγής των Henry Joost και Ariel Schulman, Supermarché, στο σάιτ της αναφέρει πως η live-action ταινία του Mega Man πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως μέσω του Netflix και η Chernin Entertainment θα βρίσκεται στην παραγωγή.

Αρχικά το πρότζεκτ, το οποίο είναι η μεταφορά του ομώνυμου ηλεκτρονικού παιχνιδιού, ετοιμαζόταν από την 20th Century Studios (πρώην 20th Century Fox). Οι Henry Joost και Ariel Schulman θα κάνουν τη σκηνοθεσία και έχουν γράψει το σενάριο, με τον Mattson Tomlin να έχει γράψει το πιο πρόσφατο προσχέδιο σεναρίου.

Στο παιχνίδι ο χαρακτήρας δημιουργήθηκε από τον Dr. Light και επρόκειτο να γίνει βοηθός του στο εργαστήριο. Ο γιατρός προδόθηκε από τον Dr. Wily, ο οποίος έκλεψε την δουλειά του Dr. Light και δημιούργησε κακά ρομπότ με ειδικά όπλα για να καταλάβει τον κόσμο. Αυτό οδήγησε τον Dr. Light στο να μετατρέψει τον βοηθό του σε ρομπότ μάχης με πανοπλία και κανόνι και να του δώσει το όνομα Mega Man. Αφού κερδίσει τα κακά ρομπότ του Wily, ο Mega Man αποκτά την δυνατότητα να μιμείται όπλα, η οποία του είναι χρήσιμη καθώς πολλοί εχθροί του είναι συχνά ευάλωτοι σε όπλα άλλων κακών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου