Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Το Gotham Knights είναι στα σκαριά


Οι σεναριογράφοι του Batwoman, Natalie Abrams, James Stoteraux και Chad Fiveash θα ετοιμάσουν τη σειρά Gotham Knights για λογαριασμό του CW. Το πρότζεκτ δεν θα είναι spinoff του Batwoman ενώ δεν θα έχει κάποια σύνδεση με το ομώνυμο ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Η υπόθεση θα λαμβάνει χώρα στον απόηχο της δολοφονίας του Bruce Wayne, όπου ο επαναστατημένος υιοθετημένος γιος του σχηματίζει μια απίθανη συμμαχία με τα παιδιά των εχθρών του Batman καθώς όλοι τους έχουν παγιδευτεί για τη δολοφονία του Caped Crusader. Και ως οι πιο καταζητούμενοι εγκληματίες της πόλης, αυτή η ομάδα των απροσάρμοστων πρέπει να αγωνιστεί για να καθαρίσουν τα ονόματά τους. Αλλά σε μια Gotham χωρίς Σκοτεινό Ιππότη για να την προστατεύσει, η πόλη έχει γίνει πιο επικίνδυνη από ποτέ. Ωστόσο, η ελπίδα προέρχεται από τα πιο απροσδόκητα μέρη, καθώς αυτή η ομάδα αταίριαστων φυγάδων θα γίνει η επόμενη γενιά σωτήρων της, γνωστοί ως Gotham Knights.

Οι Abrams, Stoteraux και Fiveash θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti, Sarah Schechter και David Madden. Στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Berlanti Productions και Warner Bros. Television.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου