Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Δείτε το clip από το Morbius


Στο πλαίσιο της χθεσινής μέρας της φετινής CCXP η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα μία νέα σκηνή του Morbius, ενώ παρουσίασε και το καινούργιο poster της ταινίας. Τέλος σύμφωνα με το Murphy's Multiverse ο Michael Keaton γυρίζει επιπλέον σκηνές ως Adrian Toomes.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ένας από τους πιο ιδιαίτερους και πιο σκοτεινούς χαρακτήρες από το σύμπαν της Marvel, έρχεται και βρίσκει τη θέση του στη μεγάλη οθόνη. Ο βραβευμένος με Oscar Jared Leto μεταμορφώνεται στον Michael Morbius, έναν αινιγματικό αντι-ήρωα, θανάσιμα μολυσμένο με μια σπάνια διαταραχή του αίματος. Αποφασισμένος να σώσει κι άλλους που πάσχουν από την ίδια ασθένεια, ο Dr. Morbius μπλέκεται σε ένα απελπισμένο παιχνίδι. Είναι όμως όλα όπως δείχνουν ή θα καταλήξουν χειρότερα από την ίδια την ασθένεια;
Το Morbius θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 28 Ιανουαρίου του 2022. Ο Daniel Espinosa σκηνοθετεί από σενάριο των Matt Sazama και Burk Sharpless. Στο καστ βρίσκονται οι Jared Leto, Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Al Madrigal και Tyrese Gibson.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου