Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε οι κριτικοί για το Resident Evil: Welcome to Raccoon City;


Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες κριτικές για το Resident Evil: Welcome to Raccoon City, όπου στην πλειοψηφία τους είναι κακές. Το φιλμ στο Metacritic έχει βαθμολογία 43/100 με βάση 12 κριτικές, όπου οι 4 είναι θετικές, οι 5 είναι μέτριες και οι τρεις είναι κακές, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 28/100 με βάση 29 κριτικές, όπου οι 8 είναι θετικές και οι 21 είναι μέτριες/κακές.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 24 Νοεμβρίου και θα έχει ως βάση τα δυο πρώτα ηλεκτρονικά παιχνίδια του franchise και το στοιχείο του τρόμου θα είναι στο επίκεντρο. Οι Kaya Scodelario, Hannah John-Kamen, Robbie Amell, Tom Hopper, Neal McDonough, Donal Logue, Chad Rook και Lily Gao βρίσκονται στο καστ.

Ο Johannes Roberts (47 Meters Down) σκηνοθετεί από δικό του σενάριο. Ο Robert Kulzer έχει καθήκοντα παραγωγού μέσω της Constantin μαζί με τον James Harris της Tea Shop Productions και τον Hartley Gorenstein και οι Martin Moszkowicz και Victor Hadida έχουν χρέη ειδικού παραγωγού, ενώ ο Colin Scully έχει κάνει την επίβλεψη. Η Screen Gems της Sony Pictures κάνει τη διανομή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου