Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Έχει ξεκινήσει η αναζήτηση του νέου James Bond


Η πρόεδρος του Motion Picture Group της MGM, Pamela Abdy αποκάλυψε πως έχουν κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις με τους Barbara Broccoli και Michael Wilson σχετικά με την εύρεση του ηθοποιού ο οποίος θα είναι ο επόμενος James Bond.

Η σύνοψη του No Time to Die είναι ως εξής:
Στο No Time To Die, ο Bond έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η ηρεμία του θα διακοπεί όταν ο παλιός του φίλος, Φέλιξ, από την CIA, ζητά την βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα, τον οποίο έχουν απαγάγει, αποδεικνύεται πιο δύσκολη απ' ότι αρχικά φαίνονταν και αυτό θα οδηγήσει τον Bond στα ίχνη ενός μυστηριώδους εγκληματία, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία.
Το No Time to Die έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 30 Σεπτεμβρίου από την Tulip Entertainment. Ο Cary Joji Fukunaga σκηνοθετεί από σενάριο που έχει γράψει μαζί με τους Neal Purvis, Robert Wade και Phoebe Waller-Bridge. Το καστ αποτελούν οι Daniel Craig, Ralph Fiennes, Lea Seydoux, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Rory Kinnea, Ben Whishaw, Rami Malek, Ana de Armas, Lashana Lynch, Billy Magnussen, David Dencik, Dali Benssalah και Christoph Waltz.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου