Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Δείτε το trailer του Cowboy Bebop


Το Netflix πριν από μερικές ώρες κοινοποίησε στο διαδίκτυο το πρώτο ολοκληρωμένο trailer και την αφίσα του Cowboy Bebop. Η πρώτη σεζόν της σειράς αποτελείται από δέκα επεισόδια και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 19 Νοεμβρίου.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Οι "Καουμπόηδες του Διαστήματος" είναι ένα καταιγιστικό διαστημικό γουέστερν για τρεις κυνηγούς επικηρυγμένων, τους "καουμπόηδες", που προσπαθούν όλοι να ξεφύγουν από το παρελθόν. Οι διαφορετικοί αλλά θανάσιμοι Σπάικ Σπίγκελ (Τζον Τσο), Τζετ Μπλακ (Μουσταφά Σακίρ) και Φέι Βάλενταϊν (Ντανιέλα Πινέντα) φτιάχνουν μια δυναμική, καυστική ομάδα έτοιμη να κυνηγήσει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του ηλιακού συστήματος – για το κατάλληλο τίμημα. Παρόλο όμως που καταφέρνουν να ξεφύγουν από τόσες πολλές αναποδιές, το παρελθόν τους τούς δημιουργεί προβλήματα.
Ο Christopher Yost είναι ο δημιουργός του Cowboy Bebop και οι Andre Nemec, Josh Appelbaum, Jeff Pinkner και Scott Rosenberg έχουν χρέη showrunner και έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Marty Adelstein, Becky Clements, Yasuo Miyakawa, Masayuki Ozaki, Shin Sasaki, Tetsu Fujimura και Matthew Weinberg. Στο καστ βρίσκονται οι John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda, Alex Hassell, Elena Satine, Geoff Stults, Tamara Tunie, Mason Alexander Park, Rachel House, Ann Truong και Hoa Xuande.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου