Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Και άλλες επιστροφές για το Legends of Tomorrow


Σύμφωνα με το EW εκτός από τον Wentworth Miller, στο 100ο επεισόδιο του Legends of Tomorrow θα εμφανιστούν και οι Arthur Darvill (Rip Hunter), Victor Garber (Dr. Martin Stein/Firestorm), Franz Drameh (Jax/Firestorm), Falk Hentschel (Hawkman), Courtney Ford (Nora Darhk) και Brandon Routh (Ray Palmer/the Atom). Η έβδομη σεζόν πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Όταν οι ήρωες δεν είναι αρκετοί, ο κόσμος χρειάζεται θρύλους. Έχοντας μαρτυρήσει το μέλλον, ο χρονοταξιδιώτης Rip Hunter θα αναλάβει να δημιουργήσει μια νέα ομάδα ηρώων και ανταγωνιστών για να αντιμετωπίσουν μια ασταμάτητη απειλή, στην οποία δεν κινδυνεύει μόνο η Γη αλλά και ο ίδιος χρόνος. Μπορεί αυτή η ομάδα να νικήσει την αθάνατη απειλή;
Δημιουργοί του LoT είναι οι Greg Berlanti, Andrew Kreisberg και Marc Guggenheim, οι οποίοι έχουν και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Sarah Schechter, Phil Klemmer και Chris Fedak. Στο καστ βρίσκονται οι Amy Louise Pemberton, Caity Lotz, Maisie Richardson-Sellers, Dominic Purcell, Tala Ashe, Jes Macallan και Nick Zano.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου