Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Launch Trailer για το Marvel's Guardians of the Galaxy


Πριν από μερικές ώρες η Square Enix και η Eidos-Montreal έδωσαν στη δημοσιότητα το launch trailer για το επερχόμενο ηλεκτρονικό παιχνίδι της Marvel Games, Marvel's Guardians of the Galaxy.

Η σύνοψη του παιχνιδιού είναι η εξής:
Lead The Guardians of The Galaxy! Είσαι ο Star-Lord, οπότε τίποτα δεν είναι εκτός ορίων με το τολμηρό στυλ μάχης σου, από Element Blasters και dropkicks έως και ισχυρά χτυπήματα. Με τους Guardians να παλεύουν στο πλευρό σου, πυροβολήστε και κατακλύστε τους αντιπάλους σας με επιθέσεις που φέρουν την υπογραφή σου. Εν τω μεταξύ, οι συνέπειες των αποφάσεών σου θα κυμαίνονται από ελαφριές έως και εντελώς απρόσμενες καθώς το ταξίδι σου ξετυλίγεται. Η νεοσύστατη μπάντα των θρυλικών misfits είναι έτοιμη να σώσει το σύμπαν σε αυτήν την ανανεωμένη, αλλά πιστή εκδοχή των Guardians of the Galaxy. Με κάποιον τρόπο, ξεκίνησε μια αλυσίδα καταστροφικών γεγονότων, οδηγώντας σε μια άγρια "βόλτα" μέσα σε mind-blowing κόσμους που κατοικούνται από εικονικούς και αυθεντικούς χαρακτήρες της Marvel. Go kick it! Είσαι ο μόνος που κρατάει τους απρόβλεπτους Guardians μαζί, οπότε θα πρέπει να βελτιώσεις γρήγορα την ηγεσία σου. Με αυτήν την απίστευτη προσέγγιση μιας οικογένειας στο πλευρό σου, θα υπάρξουν δάκρυα και γέλιο καθώς ξεκινάς να κατακτάς τον κόσμο. Ό,τι σε περιμένει στην επόμενη γωνία, ξέρεις ότι θα είναι μια έκρηξη...
Το Marvel's Guardians of the Galaxy είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου και πρόκειται να είναι διαθέσιμο στα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Οι Jean-Francois Dugas και Patrick Fortier είναι οι creative directors και η Mary DeMarle έχει γράψει το σενάριο.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου