Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε οι κριτικοί για το Eternals;


Κυκλοφόρησαν οι πρώτες κριτικές για το Eternals, όπου στην πλειοψηφία τους είναι καλές. Η ταινία στο Metacritic έχει βαθμολογία 61/100 με βάση 18 κριτικές, όπου οι 10 είναι θετικές και οι 8 είναι μέτριες, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 77/100 με βάση 26 κριτικές, όπου οι 20 είναι θετικές και οι 6 είναι μέτριες/κακές.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Η ταινία “Eternals" των Marvel Studios καλωσορίζει μια ενθουσιώδη νέα ομάδα Υπερηρώων του MCU. Η επική ιστορία που διατρέχει χιλιάδες χρόνια, έχει για πρωταγωνιστές μια ομάδα αθάνατων ηρώων που αναγκάζονται να αποκαλυφθούν ώστε να συνεργαστούν εκ νέου ενάντια στον παλαιότερο εχθρό της ανθρωπότητας, τους "The Deviants".
Το Eternals θα βγει στην Ελλάδα στις 4 Νοεμβρίου από την Feelgood Entertainment. Η Chloe Zhao σκηνοθετεί από σενάριο που έχει γράψει μαζί με τους Patrick Burleigh, Matthew και Ryan Firpo. Στο καστ βρίσκονται οι Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Ma Dong-seok, Richard Madden, Salma Hayek, Lia McHugh, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Gemma Chan, Barry Keoghan και Kit Harington.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου