Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Το Empire δημοσίευσε δυο νέες εικόνες του Spider-Man: No Way Home


Με τον Spider-Man να δεσπόζει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του Empire, το περιοδικό κοινοποίησε στο διαδίκτυο τις πιο πρόσφατες προωθητικές φωτογραφίες του Spider-Man: No Way Home.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του, ο Spider-Man αποκαλύπτει το πρόσωπό του και δυσκολεύεται να διαχωρίσει την κανονική από τη γεμάτη ρίσκο ζωή ενός σούπερ ήρωα. Όταν ζητά βοήθεια από τον Doctor Strange το ρίσκο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο και τον φέρνει αντιμέτωπο με το τι πραγματικά σημαίνει να είσαι ο Spider-Man.
Το Spider-Man: No Way Home είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 17 Δεκεμβρίου. Ο Jon Watts σκηνοθετεί από σενάριο που έχουν γράψει οι Chris McKenna και Erik Sommers. Οι Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Tony Revolori, Jamie Foxx, Benedict Cumberbatch, Alfred Molina, Andrew Garfield και Kirsten Dunst αποτελούν το καστ. Οι Tobey Maguire, Emma Stone, Charlie Cox, Willem Dafoe, Dane DeHaa, Thomas Haden Church και Jake Gyllenhaal φημολογείται ότι θα εμφανιστούν στο έργο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου