Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Ο Denis Villeneuve θέλει να σκηνοθετήσει και το Dune Messiah


Με το Dune να κάνει αρκετά εντυπωσιακή κυκλοφορία τόσο κινηματογραφικά όσο και στο HBO Max, ο Denis Villeneuve πήρε τα θετικά νέα ότι θα βγει και επίσημα το Dune: Part Two το φθινόπωρο του 2023 αλλά αυτό δεν αναμένεται να είναι το τέλος του στο franchise.

Συγκεκριμένα ο δημοφιλής δημιουργός έδειξε ενδιαφέρον για τη μεταφορά και του δεύτερου βιβλίου, του Dune Messiah, δηλώνοντας ότι πάντα είχε ως όραμα τρεις ταινίες ξεκαθαρίζοντας ότι το Dune για τον ίδιο είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό franchise και αξίζει τουλάχιστον αυτές τις τρεις ταινίες. Αυτό μάλιστα ήταν επιθυμία του πολύ πριν από την επισημοποίηση του δεύτερου φιλμ. Επίσης δήλωσε ότι και για τα έξι βιβλία θα έδειχνε ενδιαφέρον απλά θεωρεί ότι μερικά από αυτά ίσως να μην μπορούν να γίνουν ταινία. Πρωταρχικός στόχος τα Dune: Part Two και Dune Messiah.

Τα άλλα βιβλία ήταν τα Children of Dune, God Emperor of Dune, Heretics of Dune και Chapterhouse: Dune, με το Children of Dune να κυκλοφορεί και ως μίνι σειρά το 2003. Πάντως ο Villeneuve έχει και το πιλότο για την σειρά Dune: The Sisterhood που θα κυκλοφορήσει από το HBO Max ως spinoff και θα επεκτείνει το μύθο των Bene Gesserit σε prequel ιστορία.

ΠΗΓΗ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου