Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Στα 40.1 εκατομμύρια το άνοιγμα του Dune στην Αμερική


Το Dune στο άνοιγμα του στην Αμερική μάζεψε 40.1 εκατομμύρια δολάρια κάτι που αποτελεί ρεκόρ της υβριδικής κυκλοφορίας μέσω των Warner Bros. και HBO Max. Προς το παρόν οι συνολικές εισπράξεις της ταινίας στο παγκόσμιο box office (σε ορισμένες χώρες έχει βγει εδώ και καιρό) ανέρχονται στα 220 εκατομμύρια δολάρια.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το "Dune" αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού που γεννήθηκε σε ένα μεγάλο πεπρωμένο πέρα από την αντίληψή του και τον οδηγεί να ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος για να εξασφαλίσει το μέλλον του, την οικογένεια και τους ανθρώπους του. Καθώς οι κακόβουλες δυνάμεις συγκρούονται για την αποκλειστική προσφορά του πλανήτη, του πιο πολύτιμου πόρου που υπάρχει - ένα μόνο εμπόρευμα είναι ικανό να ξεκλειδώσει τις μεγαλύτερες δυνατότητες της ανθρωπότητας. Αυτοί που θα τα καταφέρουν να επιβληθούν στο φόβο τους, θα επιβιώσουν.
Το Dune έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 14 Οκτωβρίου από την Tanweer. Ο Denis Villeneuve σκηνοθετεί από δικό του σενάριο που έχει γράψει μαζί με τους Eric Roth και Jon Spaihts. Το καστ αποτελούν οι Timothee Chalamet, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgard, Charlotte Rampling, Oscar Isaac, Javier Bardem, Josh Brolin, Jason Momoa, Zendaya, David Dastmalchian, Stephen Henderson και Chang Chen.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου