Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Πέντε νέα one-shot για το Wastelanders της Marvel


Πριν από μερικά χρόνια η Marvel σύστησε στο κοινό μια μελλοντική εκδοχή του Wolverine, γνωστός και ως Old Man Logan, όπου ένας πλέον σε μεγαλύτερη ηλικία, σε ένα μετά-αποκαλυπτικό κόσμο με ελάχιστους πλέον υπερήρωες είχε νέα μπλεξίματα.

Τώρα, ο Οίκος των Ιδεών επιστρέφει με πέντε νέα one-shot από τη συγκεκριμένη εποχή, γνωστή και ως Wastelanders, που θα έχει πέντε διαφορετικούς χαρακτήρες στο επίκεντρο. Το πρώτο θα είναι το Wastelanders: Wolverine #1 που θα κάνει πρεμιέρα τη πρώτη μέρα του Δεκέμβρη με τον Steven S. DeKnight στο σενάριο και τον Ibrahim Moustafa στο σχέδιο.

Η ιστορία θα συνεχίσει μετά από το κλείσιμο του πρωτότυπου Old Man Logan όπου προσπαθεί να αντισταθεί στο τυραννικό κόσμο των Red Skull και Bruce Banner καθώς προστατεύει ένα μωρό Hulk και θα βρει ένα νέο αντίπαλο με στολή από αδαμάντιο στο πρόσωπο του Downfall. Στις 8 Δεκεμβρίου θα έρθει από τους Ethan Sacks και Ibraim Roberson το Wastelanders: Hawkeye, που θα έχει τον τυφλό πλέον Clint Barton, ο οποίος έχει εκπαιδευτεί από τον Matt Murdock, γνωστός πλέον ως Stick. Στις 15 Δεκεμβρίου θα έρθει από τους Rich Douek και Brent Peeples το Wastelanders: Star-Lord όπου ο Peter Quill θα έρθει στη Γη μετά από την διάλυση της ομάδας Guardians of the Galaxy και θα βρει μόνο καταστροφή.

Στις 22 Δεκεμβρίου οι  Torunn Grønbekk και Julius Ohta θα δώσουν το Wastelanders: Doom, όπου ο γνωστός ανταγωνιστής έχει χάσει πλέον τις δυνάμεις του ενώ τέλος οι DeKnight και Well-Bee θα δώσουν το Wastelanders: Black Widow στις 29 Δεκεμβρίου του 2021, που θα έχει την Natasha να βγαίνει από την μυστική της ζωή για να μπει στο βασίλειο του Lizard King.

ΠΗΓΗ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου