Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Δείτε το trailer του JoJo's Bizarre Adventure: Stone Ocean


Το Netflix πριν από μερικές ώρες κοινοποίησε στο διαδίκτυο το προωθητικό trailer του JoJo's Bizarre Adventure: Stone Ocean, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Η σύνοψη είναι η εξής:
Φλόριντα, Η.Π.Α., 2011 - Μετά από ένα ατύχημα ενώ βρίσκεται στο αυτοκίνητο με τον αγαπημένο της, η Τζολίν Κούτζο παγιδεύεται και καταδικάζεται σε φυλάκιση δεκαπέντε ετών στο κρατικό σωφρονιστικό ίδρυμα υψίστης ασφαλείας Γκριν Ντόλφιν Στριτ Πρίζον, γνωστό και ως "το Ενυδρείο". Στα πρόθυρα της απόγνωσης, η Τζολίν λαμβάνει ένα μενταγιόν από τον πατέρα της που της ξυπνά μυστηριώδεις δυνάμεις. "Υπάρχουν πράγματα στον κόσμο που είναι πιο τρομακτικά από τον θάνατο και αυτό που συμβαίνει στη φυλακή είναι σίγουρα ένα από αυτά". Ένα μήνυμα από ένα μυστηριώδες αγόρι που εμφανίζεται μπροστά από την Τζολί, ανεξήγητα γεγονότα που διαδέχονται το ένα το άλλο, η φρικιαστική αλήθεια που της είπε ο πατέρας της όταν πήγε να την επισκεφτεί και το όνομα ΝΤΙΟ... Θα καταφέρει τελικά η Τζολίν να απελευθερωθεί από αυτόν τον πέτρινο ωκεανό που αποκαλούν φυλακή; Η τελική μάχη με την οποία θα λήξουν οι εκατονταετείς, μοιραίες συγκρούσεις ανάμεσα στην οικογένεια Τζόσταρ και τον ΝΤΙΟ ξεκινά!
Ο Toshiyuki Kato έχει κάνει τη σκηνοθεσία και ο Masanori Shino έχει κάνει τη σχεδίαση των χαρακτήρων ενώ η David Production θα βρίσκεται στην παραγωγή. Οι Ai Fairouz, Mutsumi Tamura, Mariya Ise, Atsumi Tanezaki, Yuichiro Umehara, Daisuke Namikawa και Daisuke Ono θα χαρίσουν τις φωνές τους.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου