Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Το BRZRKR θα βγει στα ελληνικά από την Anubis


Οι Εκδόσεις Anubis γνωστοποίησαν μέσα από την σελίδα τους στο Facebook πως θα κυκλοφορήσουν στα ελληνικά τη μίνι σειρά κόμικ του Keanu Reeves, BRZRKR. Το comic αποτελείται από 12 τεύχη και έχει βγει από τα Boom! Studios. Ο Reeves έχει γράψει το σενάριο μαζί με τον Matt Kindt και το σχέδιο ανήκει στον Ron Garney.

Η σύνοψη του BRZRKR είναι η εξής:
Το BRZRKR είναι ένα άγριο έπος για τις μάχες 80.000 χρόνων ενός αθάνατου πολεμιστή στο πέρασμα των αιώνων. Ο χαρακτήρας, που είναι γνωστός μόνο ως "Β", είναι μισός θνητός και μισός θεός, καταραμένος και αναγκασμένος να ζει μέσα στη βία… ακόμη και εις βάρος της ψυχικής του υγείας. Αφού περιπλανήθηκε στη Γη για αιώνες, ο Β ίσως κατάφερε τελικά να βρει καταφύγιο στην υπηρεσία της αμερικανικής κυβέρνησης, δίνοντας μάχες που είναι πολύ βίαιες και επικίνδυνες για τους υπόλοιπους. Σε αντάλλαγμα, θα δοθεί στον Β το μόνο πράγμα που επιθυμεί: η αλήθεια για την ατέρμονη, βουτηγμένη στο αίμα ύπαρξή του και ο τρόπος για να βάλει ένα τέλος.
Το πρώτο τεύχος έχει ήδη πουλήσει πάνω από 615.000 αντίτυπα και έγινε το τεύχος με τις υψηλότερες πωλήσεις σχεδόν των τελευταίων τριάντα χρόνια. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε το Netflix ετοιμάζει live-action ταινία, με τον Keanu Reeves ως πρωταγωνιστή και παραγωγό, και μία anime spinoff σειρά.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου