Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Ο Zack Snyder θα σκηνοθετήσει το Rebel Moon


Μετά από το Army of the Dead στο Netflix, το οποίο μάλιστα ήδη προχωρά σε franchise με spinoff ταινία και anime σειρά, ο Zack Snyder θα επιστρέψει στην γνωστή υπηρεσία για την επόμενη του κινηματογραφική προσπάθεια.

Ο λόγος για το Rebel Moon, μια νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας, που ο Synder θα σκηνοθετήσει από σενάριο που θα γράψει με τους Shay Hatten και Kurt Johnstad από ιδέα των Johnstad και Snyder. Οι Deborah Snyder, Wesley Coller και Zack Snyder θα είναι παραγωγοί μέσω της The Stone Quarry μαζί με τον Eric Newman της Grand Electric και η Sarah Bowen θα είναι ειδικός παραγωγός.

Η υπόθεση της ταινίας θα διαδραματίζεται σε μια ειρηνική αποικία στο πιο απόμακρο μέρος του γαλαξία, που θα βρεθεί υπό την απειλή του τυραννικού αντιβασιλέα Balisarius και του στρατού του, και μια νεαρή γυναίκα με μυστηριώδης παρελθόν θα αναλάβει να βρει πολεμιστές από κοντινούς πλανήτες που είναι  διατεθειμένοι να σταθούν μαζί της απέναντι στον εχθρό. Η  παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2022.

Ο Snyder δήλωσε ότι ελπίζει ότι η ταινία θα έχει προοπτικές για franchise ενώ μερικές από τις επιρροές του θα είναι ο Akira Kurosawa και  το Star Wars, δείχνοντας την αγάπη του δημιουργού για το είδος της επιστημονικής φαντασίας. μάλιστα αυτό φαίνεται  να είναι το ίδιο project που ήθελε να δώσει για spinoff του Star Wars όταν κυκλοφόρησε η φήμη το 2012 ενώ αφού πειραματίστηκε με την ιδέα να το κάνει τηλεοπτική σειρά, τελικά η επιτυχία του Army of the Dead τον έπεισε να το κάνει ταινία. Ο δημιουργός δήλωσε ότι εδώ και τρία χρόνια κτίζει το σύμπαν και δημιουργεί σχέδια σχεδόν για τα πάντα, άρα δεν είναι απίθανο να δούμε σειρά, κόμικς ή ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς που να συνοδεύει την νέα ταινία.

ΠΗΓΗ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου