Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Κυκλοφόρησε το trailer του Army of Thieves


Δύο μήνες και κάτι μέρες μετά από την κυκλοφορία του Army of the Dead, το prequel, Army of Thieves, το Netflix δημοσίευσε το επίσημο teaser trailer αλλά και τις πρώτες εικόνες για την νέα ταινία.

Η υπόθεση της ταινίας όπως είναι γνωστό, θα διαδραματίζεται πριν από το Army of the Dead, στο ξεκίνημα του ξεσπάσματος του ιού των ζόμπι, και ο Ludwig Dieter είναι στο ξεκίνημα της καριέρας τους ως διαρρήκτης θησαυροφυλακίων. Μια από τις δουλειές που θα του αναθέσουν θα είναι από μια μυστηριώδη γυναίκα, που θα τον αναγκάσει να βρει μια ιδιαίτερη ομάδα ληστών για να την πετύχει.

Θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021 με τον Matthias Schweighöfer που πρωταγωνιστεί, να έχει και το ρόλο του σκηνοθέτη από σενάριο που έγραψε ο Shay Hatten από την ιδέα που είχε με τον Zack Snyder. Οι Zack Snyder, Deborah Snyder, Wesley Coller, Dan Maag και Matthias Schweighöfer θα είναι ειδικοί παραγωγοί ενώ μαζί με τον Schweighöfer στο καστ θα είναι οι Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee, Stuart Martin, Guz Khan και Jonathan Cohen.




ΠΗΓΗ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου