Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Τι λένε οι κριτικοί για το Snake-Eyes: G.I. Joe Origins;


Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες κριτικές για το Snake-Eyes: G.I. Joe Origins, όπου στην πλειοψηφία τους είναι μέτριες. Η ταινία στο Metacritic έχει βαθμολογία 45/100 με βάση 20 κριτικές, όπου οι 4 είναι θετικές. οι 12 είναι μέτριες και οι τέσσερις είναι αρνητικές, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 52/100 με βάση 44 κριτικές, όπου οι 23 είναι θετικές και οι 21 είναι μέτριες/αρνητικές.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Στο "G.I. Joe: Snake Eyes" πρωταγωνιστεί ο Χένρι Γκόλντινγκ ως ο μοναχικός Snake Eyes, ο οποίος γίνεται μέλος της αρχαίας Ιαπωνικής οικογένειας ονόματι Αρασικάγκε, αφού σώζει την ζωή του παρόντα διαδόχου τους. Όταν φτάνει στην Ιαπωνία, οι Αρακισάγκε διδάσκουν στον Snake Eyes τους τρόπους ενός πολεμιστή νίντζα καθώς του προσφέρουν κάτι που ο ίδιος έψαχνε καιρό: ένα σπίτι. Όμως, όταν έρχονται στην επιφάνεια μυστικά από το παρελθόν του, η τιμή και η αφοσίωση του Snake Eyes θα δοκιμαστούν – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να χάσει την εμπιστοσύνη των κοντινών του ανθρώπων. Βασισμένο στον θρυλικό G.I. Joe χαρακτήρα, το "G.I. Joe: Snake Eyes" έχει συμπρωταγωνιστές τους Άντριου Κότζι ως Storm Shadow, Ούρσουλα Κορμπερό ως Βαρόνη, Σαμάρα Γουίβινγκ ως Σκάρλετ, Χαρούκα Άμπε ως Ακίκο, Τακεχίρο Χίρα ως Κέντα και Ίκο Ουβάις ως Σκληρός Δάσκαλος.
To Snake-Eyes: G.I. Joe Origins θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 26 Αυγούστου από την Odeon. Οι Henry Golding, Andre Koji, Iko Uwais, Ursula Corbero, Haruka Abe, Samara Weaving, Takehiro Hira και Steven Allerick βρίσκονται στο καστ. Ο Robert Schwentke σκηνοθετεί από σενάριο των Έβαν Σπηλιωτόπουλου, Joe Shrapnel και Anna Waterhouse.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου